En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, dayalı meşru mevzuata uygun olarak;

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde bulunan insanların ve diğer ruhluların yangın veya herhangi bir ivedili gidişat esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, gestaltlması zaruri, gestaltların vazgeçilemez unsurları arasında yan almaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Genellikle mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kazalı sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Bu Yangın Çıkış Kapısı özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik dâhilin yeğleme edilir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça duygulu davranıyoruz.

Hiç suizan nanay ki yangın felaketi, sene ortamında sevimli kaybına illet olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok gücük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de emtia yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüksek bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve orospu kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bağlamlı olarak değmeslekmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda değhizmetmektedir.

Birsonsuz firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page